Keller Holz Gastropub

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 068 999 910
E-mail:
Website: www.kh.md/ro
Adresa: mun. Chisinau, bd. Stefan cel Mare 71

Specialitatea casei

Еste locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.

Descriere:

Keller Holz Gastropub este locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia de autor.

Compania Kellers, înființată în 1997, este prima mini-berărie moldovenească care a deschis ușile lumii incredibile a fabricării berii artizanale și a oferit consumatorului local o bere de autor complet nouă, produsă conform celor mai avansate tehnologii.

În primăvara anului 2021, prin noua imagine a brandului Keller Holz, compania a lansat o nouă epocă a berii artizanale în Republica Moldova, ceea ce înseamnă calitate veritabilă, sortiment divers și promovarea largă a culturii consumului de bere. Datorită sprijinului companiei Caspary, cel mai mare producător mondial de echipamente și lider în tehnologia de fabricare a berii, am reușit să atragem investiții din Austria și am construit o fabrică nouă, ultra-modernă, în satul Budeşti – o zonă ecologică.

Cartea noastră de vizită a devenit o nouă locație în centrul Chișinăului - Keller Holz Gastropub, care va combina perfect gastronomia selectă și berea artizanală de calitate.

Buticurile de bere Keller Holz Bier Boutique sunt situate în toate sectoarele din Chișinău, iar vânzătorii au fost pregătiți și instruiți de către un somelier de bere. Pentru a-i garanta prospețimea și calitatea constantă, berea din buticuri este depozitată în camere frigorifice la o temperatură optimă.

Este greu să-ți imaginezi berea fără o mâncare delicioasă. Vă invităm să gustați cârnați artizanali, burgeri suculenți, wrap-uri delicioase, wok-uri picante și multe alte bucate ale propriei noastre reţele de cafenele Wurst. Datorită echipamentelor profesionale, preparăm cârnați din carne naturală direct din fermă și coacem chifle în propria noastră brutărie, ceea ce înseamnă că garantăm calitate, gust excelent și bună dispoziție.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul