Fuior Gourmet

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Moldovenească
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 23:00

Informații de contact

Telefon: 068 944 944
E-mail:
Website: www.fuior.md
Adresa: Chișinău, str. Puskin 30

Specialitatea casei

Restaurant cu o abordare deosebită a bucătăriei tradiționale moldovenești și a culturii vinului. Viziune nouă asupra gustului și aspectului estetic, care vă invită să redescoperiți bogățiile acestui popor.

Descriere:

O zicală rusească afirmă că pentru a cunoaște o persoană trebuie să mănânci împreună cu ea un pud de sare. Probabil că afirmația e valabilă și pentru popoare, țări și meleaguri. Trebuie însă precizat că aceste vreo 16 kilograme de sare urmează să fie distribuite dozat și cu gust în bucatele pe care de-a lungul deceniilor și chiar secolelor le mănâcă și cu care își servesc oaspeții popoarele ce trăiesc pe meleagurile respective.

Sarea și piperul restaurantului nostru ”Fuior” anume în asta constă – de a fi un fel de carte de vizită gastronomică a Basarabiei istorice și a Moldovei moderne.

Tot ce vă oferă ”Fuior” este tradițional și în același timp modern. Meșterii din partea locului au confecționat din materiale din partea locului și cu inspirație din partea locului un interior frumos și confortabil. Bucătarii din partea locului prepară din produsele din partea locului, din tradițiile din partea locului și cu aceeași inspirație din partea locului bucate moștenite de la strămoși, dar condimentate cu spiritul tehnologiilor moderne. Ce să mai vorbim despre vinurile noastre – ele merită savurate, iar lista noastră de vinuri , variată și completată în permanență, vă va spune despre țara noastră mai multe și mai bine decât orice hartă geografică.

Dacă sunteți în vizită în Moldova, în restaurantul nostru vă veți convinge definitiv că această țară merită să fie vizitată mai des. Dacă sunteți moldovean, de orice etnie, în restaurantul nostru vă veți da seama cât de minunată și uimitoare vă este baștina și cât de multe încă mai urmează să aflăm despre ea.

Aceste afirmații vi se par prea patetice și prea încrezute? Păi, veniți la restaurantul ”Fuior” și verificați-le veridicitatea! Vă așteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul