El Paso

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Mexicană
Muzică: Latino
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 23:00

Informații de contact

Telefon: 022 921 166
Adresa: Chisinau, str. Armeneasca, 10

Facilități

Wi-Fi
Parcare
Terasă

Descriere:

Restaurantul "El Paso" – este o ambianta linistita de patio si specificul unic a bucatariei nationale mexicane.
Caracterul specific a bucatariei mexicane este aroma seducatoare a condimentelor, adaugate in bucate, ceea ce dovedeste bogatia gustului.Pentru europenii bucataria nationala mexicana i se poate pare exotica. In ea se descopera calitati specifice si un gust a piperului dulce si iute, cartoafelor si dovlece, porumb si tomate.

Mindria "El Paso" – este felul de mincare arzator "fahitas",atit de fierbinte incit, fumul si aburii i-l astupa. Este un fel de mincare din carne care se serveste pe o tigaie clocotinda si cuprinsa de flacari. Mirosul fumului ii atribuie un farmec specific.

In loc de piine la "El Paso" se servesc lipiile. Lipiile fierbinte cu o umplutura (desigur, iute) se numeste takos. Este o bucata satioasa cu un gust specific, are a devenit clasica bucatariei mexicane.

In afara de bucatele originare din Mexic "El Paso" ofera orice feluri de mincare din bucataria moldoveneasca si europeana, carora bucatarul-sef a restaurantului li va atribui un gust exceptional.

Din bauturi o popularitate majora in restaurantul nostru o au traditional vinurile moldovenesti de marca si nu mai putin cunoscuta berea mexicana “Corona”.
Restaurantul "El Paso" – este o ambianta linistita de patio si specificul unic a bucatariei nationale mexicane. Acest restaurant este pentru toti iubitorii senzatiilor tari : caci,ptractic toate bucatele din bucataria mexicana sunt preparate cu piper si ingridiente.

"El Paso" Va propune sa aderati in rindurile gurmanilor in salile de bancheturi mare si mica, aranjate in stilul mexican. Peretii sunt ornamentati cu multimea de maruntisuri aduse din Mexic, inclusiv si adevaratele sambrero.

In sezonul cald a anului in "El Paso" lucreaza terasa unde puteti sa va odihniti si sa va ascundeti de soarele puternic ( razele lui ard la fel ca si in Mexic!)

Ritmul latino-american favorabil actioneaza la pofta de mincare. Dupa ce luati masa, sub acompanimentul muzicii mexicane, Veti indragi aceasta tara indepartata cu care ati facut cunostinta la "El Paso".

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul