Casa della Pizza

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Pizzeria, Restaurant
Bucătărie: Italiană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0688 40 830
E-mail:
Adresa: Chișinău, Mihail Kogâlniceanu 62

Specialitatea casei

Un restaurant de tip familial, specializat in bucătăria italiană și pizza.

Descriere:

Pizzerie tradiţională italiană la cuptor cu lemne...Avem cea mai gustoasa pizza italiană,preparata cu produse tipice italiene chiar in faţa dumnevoastra!!!

Casa Della Pizza este specializata în bucătăria tradițională italiană. În prepararea pizzelor folosim ingrediente și condimente italiene, deoarece pentru noi tradiția contează. Oferim peste 35 de feluri de pizza, iar meniul localului include, de asemenea, diverse gustări, salate, focaccia, deserturi și băuturi .Ați mai văzut pizze gigante sau pizze măsurate la metru? Pe lânga tradiționala pizza rotundă, găsești și pizze gigante cu unul sau două gusturi la alegere, perfecte pentru petrecerile și întrunirile cu familia și prietenii.

Adevăratul gust italian este o caracteristică esențială ce vorbește despre noi, fiind printre primii care au adus în casele voastre gustul autentic al pizzei italiene coaptă la cuptor cu lemne și preparată chiar în fața dmvstră! Savoarea specială, rețetele originale și ingredientele aduse din Italia garantează un gust așa cum l-ați putut simți doar atunci cand ați degustat o pizza direct din țara de origine a ei.

Datorită respectului pe care îl avem față de clienți, localul nostru a devenit în timp,nu doar un loc ideal pentru întâlniri între prieteni sau cu familia, ci o stare de spirit, o afacere creată cu pasiune pentru toți cei care îndrăgesc adevăratul gust al pizzei italiene.

Standardele noastre

Atunci când vreți să mâncați o pizza autentică italiană și nu vreți să vă mai bateți capul căutând restaurante cu specific în Chișinău, alegeți întotdeauna Casa della Pizza. Cu siguranță de aici veți gusta ceva cu totul special, ce vă poate fi livrat direct. Posibilitatea de a comanda simplu, de a alege produse realizate după rețete tradiționale, cu ingrediente originale și folosind tehnici autentice vă oferă soluția perfectă la împlinirea dorințelor voastre de a încerca acel gust original, cel autentic.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul