Fain & Simplu x Chișinău

Imagini

Informații

Data: 7 Octombrie 2023, 16:00 Sâmbătă
Preț: 300 - 800 lei

Descriere

În premieră, Podcastul Fain & Simplu, în format offline, la Chișinău!

Fain & Simplu, recunoscut ca unul dintre cele mai influente podcasturi, se extinde dincolo de lumea virtuală și aduce experiența sa captivantă în inima Chișinăului! Datorită contribuției sale deosebite, podcastul a fost onorat cu titlul de câștigător la ELLE New Media Awards în 2022, iar în 2021 la The Artist Awards.

Creatorul renumitului proiect, jurnalistul Mihai Morar, un om tare Fain și tare Simplu, un povestitor care inspiră, provoacă, atrage, îi va avea ca invitați speciali pe Părintele Necula – cel care au reușit să ajungă la inimile oamenilor de toate vârstele și profesorul Constantin Dulcan, cunoscut ca unul dintre cei mai erudiți doctori din lume.

Mai mult, Mihai Morar a venit cu inițiativa de a face o surpriză spectatorilor de la Chișinău. Astfel, pe scenă va urca și scriitorul Igor Guzun, îndrăgit de publicul de pe ambele maluri ale Prutului.

Conferința Fain & Simplu va aduce la suprafață diverse subiecte despre aspectele morale și provocările cu care se confruntă societatea contemporană. Se așteaptă o seară cu istorii ce inspiră, iar spectatorii vor avea ocazia să interacționeze și să adreseze întrebări invitaților speciali.

Această conferință include libertatea de gândire, dreptul de a-și forma anumite idei, viziuni, cunoștințe și nu impune convingeri religioase sau politice!

Va fi despre a trăi fain, dar a rămâne simplu!
Data: 7 octombrie 2023
Acces conferință: 15:00 | Start Conferință: 16:00
Locație: Palatului Național ,,Nicolae Sulac’’

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?