Curs de ingineria promptului la Mediacor

Imagini

Informații

Data: 16 Mai 2024, 18:30 Joi
Preț: 3800 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 022 896 499
Locul:Mediacor

Descriere

Advanced Prompting for Developers. Ești developer și vrei să poți crea prompturi mai eficiente, mai clare, mai lucrative, în mai puțin timp de lucru?

Te invităm să-ți îmbunătățești abilitățile în ingineria promptului, care îți vor folosi în orice proiect, indiferent de limbajul sau tehnologia pe care o vei folosi. Hai să descoperi ce proiecte poți crea cu ajutorul Inteligenței artificiale generative.

Dacă ești interesat/interesată să explorezi concepte teoretice și ghiduri practice care să-ți ofere o înțelegere profundă și să-ți permită să aplici cunoștințele în proiecte reale, te invităm la cursul de Advanced Prompting for Developers/Prompting avansat pentru dezvoltatori, mentorat de developer și evanghelist, profesor universitar și director COR, Vasili Braga.

Timp de două luni, pe toată durata cursului:

  • vei obține o înțelegere profundă despre cum să comunici eficient cu inteligența artificială pentru a obține performanțe îmbunătățite în sarcini complexe de raționament și rezolvare a problemelor

  • vom explora o combinație de concepte teoretice, ghiduri practice și cele mai recente descoperiri din cercetare pe care să le aplici în scenarii reale.

Cursul e structurat în 4 secțiuni: 1) Fundamentele Ingineriei Prompturilor, 2) Aplicații Practice și Tehnici, 3) Strategii Avansate de Promptare și 4) Tematici Specializate în Ingineria Promptului.

Acest curs este conceput pentru:

  • dezvoltatori de software
  • cercetători în Inteligența Artificială
  • entuziaști în tehnologie care își doresc să exploreze și să stăpânească ingineria promptului

Fie că ești la început de drum sau ai deja experiență, acest curs te va ajuta să valorifici întregul potențial al Inteligenței Artificiale în diverse aplicații, de la scenarii simple - la rezolvarea problemelor complexe.

Vasili Braga este evanghelist în dezvoltarea de jocuri cu peste 15 ani de experiență academică în domeniul dezvoltării software.

Este doctorand, profesor și creator de programe educaționale la Universitatea Tehnică a Moldovei. Predă cursuri de programare pentru jocuri video, design de jocuri, dezvoltare de jocuri în Unreal Engine și storytelling.

Hai să dezvoltăm skill-uri teoretice și practice într-un domeniu care reprezintă viitorul tehnologiei. Rezervă-ți loc la curs chiar acum.

Limbile de comunicare: româna, rusa. Ne vedem la Mediacor!


Cursul „Advanced Prompting for Developers” este organizat de Mediacor - Centrul de Film, AI, Gaming și New Media din cadrul USM Universitatea de Stat din Moldova, în parteneriat cu Asociația Companiilor de Creație COR, cu suportul USAID Moldova, Suedia și UKaid prin Proiectul Tehnologiile Viitorului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?