Beauty BELLE EXPO Training: STRATEGII ANTI-AGE

Imagini

Informații

Data: 14 Aprilie 2024, 12:00 Duminică
Preț: 300 lei

Descriere

Pe 14 aprilie 2024, începând cu orele 12:00 la Chișinău Arena va avea loc seminarul STRATEGII ANTI-AGE.
Beauty BELLE EXPO

În cadrul celei mai importante expoziții beauty din Republica Moldova, ce va schimba în totalitate viziunea industriei frumuseții de la noi din țară, va avea loc un training informativ despre strategiile anti-age prin intermediul alimentației sănătoase.

Speaker: Olga Odobescu este un nutriționist calificat, care, de mai bine de 7 ani, dezvoltă programe eficiente de nutriție și psihologie pentru îmbunătățirea calității vieții. Prin schimbarea din interior datorită nutriției conștiente, omul este capabil să primească mai multă energie, să încetinească procesele de îmbătrânire, ba chiar să evite predispunerea la boli incurabile. Olga este convinsă că fiecare om dispune de suficiente resurse pentru a-și soluționa problema, având nevoie doar de un ghidaj corect și un program eficient cu pași clar de urmat – program exclusiv elaborat de Olga Odobescu și verificat în timp.

Training STRATEGII ANTI-AGE

Un seminar despre strategiile nutriționale anti-age, despre stilul de viață și suplimentele alimentare pentru păstrarea maximal posibilă a tinereții și a energiei.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?