"The Lucky Strike"

Imagini

Informații

Data: 30 Aprilie 2024, 18:30 Marți
Preț: 100 lei
Telefon Informații: (022) 22-11-77
Evenimentele trecute
  • 21 Februarie 2024, 18:30 Miercuri
  • 28 Noiembrie 2023, 18:30 Marți
  • 2 Mai 2023, 18:30 Marți

Descriere

Un om, legat de scaun și cu o cagulă pe cap, le spune bancuri torționarilor săi care așteaptă de la șef, din Chicago, permisiunea de a intra în acţiune sau, pe scurt, a-i face felul. Între bancuri -doar-doar o trece timpul - se deapănă amintiri evocând boss-ul care le este ca un tată-mentor adulat.

“O porție generoasă de afaceri murdare…echilibrând personalități caricaturale cu elemente fioroase de gen noir”, după cum bine observau cei de la Chicago Tribune cu referinţă la piesă.

Rick Cleveland e scenarist și dramaturg contemporan cu vechime, personalitate marcantă ce adaugă sare și piper în viața cotidiană prin umorul său special. A semnat scenariile pentru un număr impresionant de seriale printre care Viața la Casa Albă (The West Wing), Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), Culisele Puterii (House of Cards), Sub pământ S.R.L. (Six Feet under) și altele.

Regizorul şi actorul Vitalie Drucec s-a născut la Sângerei pe 15 august 1971. Absolvent al Scolii Superioare de Arta Teatrala “Boris Sciukin” din Moscova, Rusia. Debutează ca regizor în 2003 cu monospectacolul Femeile lui Picasso.Jacqueline de Brian McAvera. Participant la numeroase festivaluri şi turnee internaţionale.

Regie: Vitalie Drucec
Scenografie: Lucia Covali
Selecție muzicală: Alexandru Târșu

Data premierei: 30 Noiembrie 2016
Tragicomedie / 1h 20min / Pauză: Nu

TNME, Sala Studio

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?