Spectacolul "Jocul de-a vacanța"

Imagini

Informații

Data: 28 Ianuarie 2021, 18:30 Joi
Preț: 100 lei
Telefon Informații: 022 22-65-20
Evenimentele trecute
  • 20 Noiembrie 2020, 18:00 Vineri
  • 28 Martie 2020, 18:00 Sâmbătă
  • 19 Martie 2020, 18:00 Joi

Descriere

Piesa, care este o comedie romantică, aduce în prim-plan şase personaje care au un scop comun și, s-ar părea, extrem de banal – toate sunt în căutarea fericirii. Ele se joacă de-a libertatea, de-a iluzia, de-a iubirea într-un spaţiu închis – o pensiune -, într-un loc singuratic – în munţi –, într-un final de vară – în august. Un spectacol de atmosferă, în care emoțiile și sentimentele sunt personaje principale. Și, totuși, e un joc și, ca în orice joc, pierzi ori câștigi.

„Jocul de-a vacanţa” este un joc de-a uitarea, al omului care vrea să uite la un moment dat de identitatea sa precisă, de amintiri şi aspiraţii, un joc în care personajele evadează din lumea convenţiilor sociale spre o altă lume, unde îi aşteaptă depărtarea, misterul şi uitarea.

Acţiunea are loc în vara anului 1936, la pensiunea Weber din România. În vacanţă ajung o tânără, un funcţionar, un licean corigent la matematică, un maior în rezervă – Jeff, Bogoiu şi Ştefan sunt prinşi simultan în jocul de-a iubirea. Cei trei acced spre inima Corinei, tânăra care le aprinde imaginaţia şi care îi ajută să-şi înfrângă neajunsurile.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?