FATA DE LA COLEGIU sau NU SUNT O JUCĂRIE

Imagini

Informații

Data: 26 Februarie 2023, 18:30 Duminică
Preț: 70 - 100 lei
Telefon Informații: 069416078
Evenimentele trecute
  • 12 Martie 2022, 18:30 Sâmbătă
  • 26 Februarie 2022, 18:30 Sâmbătă
  • 22 Ianuarie 2022, 18:30 Sâmbătă

Descriere

Durata spectacolului 90  min
Accesul de la #16_ani

Un spectacol puternic, cu o structură precisă, amintindu-ne că esența teatrului este să ne arate clocotul vieții, al pasiunilor, al unor sentimente între care nu se poate întâmpla o conciliere. Eroii își doresc fericirea, o urmăresc ca pe o pasăre rară, vor s-o prindă, însă ea le scapă mereu. Sunt nemulțumiți de condiția lor socială, de țara în care trăiesc, de relațiile cu semenii, iar nemulțumirea aceasta îi împinge spre violență. „Prințesa” Tania e înconjurată de violență, destinul îi oferă doar un moment de strălucire - atunci când se îndrăgostește -, dar pentru aspirația ei spre iubire și libertate, plătește cu viața.
Fără a folosi efecte scenice, optând pentru o formulă concisă, electrizantă, trupa de la Satiricus ne-a făcut să simțim, după lunga pauză pandemică, gustul teatrului adevărat

Din distribuție fac parte actorii: (Tanka) Alexandrina GRECU, (Serioja) Gheorghe GUȘAN, (Slavic) Daniel CIOBANU, (Kostea) Andrei SUVEICA, (Larisa) Irina RUSU, artistă emerită, (Egor) Ion GROSU, artist emerit, Roman GOPȘA, Doina GOPȘA, Ira CAZAC, Nicolae RACOVIȚĂ.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?