FATA DE LA COLEGIU sau NU SUNT O JUCĂRIE

Imagini

Informații

Data: 12 Martie 2022, 18:30 Sâmbătă
Preț: 70 - 100 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 069416078
Evenimentele trecute
  • 26 Februarie 2022, 18:30 Sâmbătă
  • 22 Ianuarie 2022, 18:30 Sâmbătă
  • 10 Decembrie 2021, 18:30 Vineri

Descriere

Durata spectacolului 90  min
Accesul de la #16_ani


Un spectacol puternic, cu o structură precisă, amintindu-ne că esența teatrului este să ne arate clocotul vieții, al pasiunilor, al unor sentimente între care nu se poate întâmpla o conciliere. Eroii își doresc fericirea, o urmăresc ca pe o pasăre rară, vor s-o prindă, însă ea le scapă mereu. Sunt nemulțumiți de condiția lor socială, de țara în care trăiesc, de relațiile cu semenii, iar nemulțumirea aceasta îi împinge spre violență. „Prințesa” Tania e înconjurată de violență, destinul îi oferă doar un moment de strălucire - atunci când se îndrăgostește -, dar pentru aspirația ei spre iubire și libertate, plătește cu viața.
Fără a folosi efecte scenice, optând pentru o formulă concisă, electrizantă, trupa de la Satiricus ne-a făcut să simțim, după lunga pauză pandemică, gustul teatrului adevărat

Din distribuție fac parte actorii: (Tanka) Alexandrina GRECU, (Serioja) Gheorghe GUȘAN, (Slavic) Daniel CIOBANU, (Kostea) Andrei SUVEICA, (Larisa) Irina RUSU, artistă emerită, (Egor) Ion GROSU, artist emerit, Roman GOPȘA, Doina GOPȘA, Ira CAZAC, Nicolae RACOVIȚĂ.

 

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte:

  • Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital).
  • Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;
  • Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
  • Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației

Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?