PARLAMENTUL sau COMISIA DE ANCHETA

Imagini

Informații

Data: 26 Septembrie 2021, 18:30 Duminică
Preț: 50 - 100 lei
Telefon Informații: 060 88 90 89 / 069416078

Descriere

O satiră politică tăioasă în adresa guvernanților, care ne terorizează și ne exasperează continuu prin lipsa lor de profesionalism, ignoranță și aroganță provincială, birocratism și ineficiență în activitatea parlamentară și în administrarea treburilor publice. O caricatură inspirată din realitatea cotidiană, impregnată de sarcasm și umor suculent.
Semnatarul piesei PARLAMENTUL sau COMISIA DE ANCHETĂ, este un cunoscut politician român, fost membru al Parlamentului României în trei legislaturi consecutive, dar și un prozator notoriu. Cu această lucrare, Mirel Talos debutează în dramaturgie, spectacolul de la SATIRICUS fiind o premieră absolută.
Construit pe un subiect incitant, cu personaje grotești, haioase, cu caricaturi ce copie cu precizie năravurile și deficiențele eroilor negativi ai scenei politice autohtone, spectacolul prezintă o realitate politică monstruoasă, reflectând-o în oglinzile strâmbe ale burlescului și grotescului și astfel făcând-o mai atractivă, cel puțin pentru publicul din sală.
Regia artistică și scenografia spectacolului sunt semnate de Alexandru GRECU, costumele de Ecaterina SALIMOVA, muzica de Gheorghe GUȘAN, canto de Ludmila PRODAN, coregrafia de Dumitru TANMOȘAN.
Din distribuție fac parte: Viorel CORNESCU (Napoleon Cucuruz), Alexandru CRÎLOV (Mihai Popescu), Daniel CIOBANU (Fridolin Diamand), Nina TODERICO (Andrea), Stas SEMIONOV (Iulius), Gheorghe GUȘAN (Tuliu), Nicolae RACOVIȚĂ (Sever), Doina GOPȘA (Petra), Roman GOPȘA (Deputatul 1), Arcadie RĂCILA (Deputatul 2), Nadejda CRÎLOV (Deputatul 3), Constatin GHILEȚCHI (Deputatul 4), Roman MALAI (Deputatul 5), Eugeniu MATCOVSCHI (Platon Efemerim Bărbătescu), Artiom OLEACU (Secretarul Comisiei pentru controlul activităților de spionaj exterior), Ion GROSU (Ministrul Transporturilor), Alexandrina GRECU (Jurnalista), Ira CAZAC (Un oficial al Ministerului Sănătății), Vasile CAȘU (Alfredo Pană, directorul departamentului de securitate și spionaj).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?