LOVE ME XXI

Imagini

Informații

Data: 25 Ianuarie 2022, 19:00 Marți
Preț: 200 - 300 lei
Telefon Informații: 0691 32 746
Evenimentele trecute
  • 21 Decembrie 2021, 19:00 Marți
  • 16 Noiembrie 2021, 19:00 Marți
  • 28 Octombrie 2021, 19:00 Joi

Descriere

Noi știm multe despre anxietăți, trădări, singurătăți și durități așa încât s-ar părea că nu știm mai nimic despre fericire. Aruncăm la dreapta și la stânga cu corpurile noastre și, pentru că demult nu e la modă, ne deschidem atât de rar sufletele. Așteptăm și tot așteptăm în stații un autobuz în care urci cu speranța că ăsta e ultimul și nici într-un caz după asta nu va veni altul. Fugim alert, ca la maraton, dar cel mai des de noi. Zicem iubire, dar pronunțăm artifical love.
Nu vă temeți să vă puneți întrebări, fie-vă teamă să asistați la show-ul vieții și să nu vă preocupe decât asta.
Un spectacol de Daniela Burlaca după un scenariu.

!!! Noi reguli de acces la eveniment:

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:

  • - certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • - rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;
  • - rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  • - concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.
 
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?