Boieng,Boeing

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2020, 19:00 Duminică
Preț: 75 - 150 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)
Evenimentele trecute
  • 14 Martie 2020, 19:00 Sâmbătă

Descriere

"Boeing Boeing" de Marc Camoletti, este comedia care a cucerit întreg, intrînd chiar și în Guinness Book of Records drept cea mai produsă comedie franțuzească din toate timpurile.

Bernard, personajul principal al piesei "Boeing, Boeing", este un arhitect de succes, care are trei logodnice, toate stewardese, de naționalitați diferite, și fiecare crezînd că ea este unica în viaţa lui. Astfel, spectatorii se vor îmbarca într-o călătorie amuzantă și plină de coincidențe neașteptate în care vor trăi la intensitate maxima o zi din viața nebunească a lui Bernard, micul paradis al căruia, funcționează la perfecție: trebuie doar să gestioneze bine calendarul de zboruri și să beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa fidelă.

Vizita neașteptată a vechiului său prieten Robert și trecerea stewardeselor pe un nou avion Boeing, dă peste cap toate orarele de zbor, îi poartă pe protagoniști într-un haos nebun și amuzant, plin de coincidențe neașteptate, care vor servi publicului o uriașă porție de rîs..." Nu iubi în glumă și nu iubi glumind...

Durata: 2h 10 min

 

Stimați spectatori,

În urma măsurilor de siguranță adoptate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, vă comunicăm faptul că spectacolele Teatrului fără Nume, sunt suspendate. Restituirea contravalorii biletelor achiziționate se fac în funcție de modul în care au fost procurate acestea.
Vom reveni cu informații la momentul oportun pe pagina teatrului de pe Facebook.
Vă mulțumim pentu înțelegere!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?