Volvo Ultra Race 2022

Imagini

Informații

Data: 7 Mai 2022, 09:00 Sâmbătă
Preț: 350 - 650 lei
Locul: Winery Poiana

Descriere

VOLVO ULTRA RACE –  prima cursă de ultra trail din Republica Moldova își propune să revină în 2022 în una dintre cele mai vechi și mai protejate zone din Codrii Moldovei, stăpânită de cerbi și mistreți.

Pentru această ediție, pe lângă distanța de cross, maraton și ultra, vom pregăti și de un semimaraton. Iar pentru ca cei mici să prindă plăcerea alergării în natură, vom lansa și cursa Family.

Neschimbate vor rămâne traseele de cross și maraton (cu mici ajustări), iar cea de ultra se va apropia sau nu de baremul de 100 de km – vom hotărî împreună cu voi, cei bolnavi de ultra.

Împărtășește dorințele noastre de a continua acest eveniment unic pentru Moldova împreună cu Volvo Car Moldova și alte companii care au fost aproape de alergători în aceste vremuri deloc ușoare.

Distanța Ultra începe la ora 06:00, distanța Marathon - 08:00, și distanța Cross începe la ora 09:00.

Deci, pe 7 mai 2022, ne propunem să ne aliniem la linia de start, pentru a alerga prin preajma lacurilor cu apă azurie și insulițe numai bune pentru meditații, pe la umbra stejarilor seculari, prin regatul cerbilor din preajma Vinăriei Poiana, gazda competiției noastre.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?