Moto Ladies Moldova

Imagini

Informații

Data: 29 Mai 2022, 12:00 Duminică
Telefon Informații: +37378974757

Descriere

MOTO LADIES MOLDOVA

În fiecare an, în luna mai, este organizată Ziua Internațională a Femeilor Motocicliste – ziua în care femeile din întreaga lume se urcă pe motociclete și sub deviza „JUST RIDE” încep cursa! Această acțiune a fost creată pentru a afla numărul de femei care merg cu motocicleta și trăiesc cu această pasiune!

După evenimentul de succes din 2007 din Canada, mișcarea motocicletelor feminine a căpătat un caracter internațional. În 2022, la aniversarea a 15 ani, se vor alătura campaniei, în premieră, Doamnele Moldovenești de Moto din toată țara!

„Moto Lady Day” este pentru femeile care merg cu motociclete indiferent de formă sau stil – indiferent de vârstă sau experiență. Motociclete de toate mărcile și capacitățile, scutere, biciclete sport, chopper sau ATV-uri.

Sloganul acțiunii este „JUST RIDE”! Sunt liberă și pot merge oriunde vreau! Sărbătoarea a fost creată pentru a sublinia faptul că mii de femei aleg stilul de viață motociclist, lăsând în urmă toate fricile și prejudecățile, fără a-și pierde feminitatea și atractivitatea fermecătoare!

Pe 29 mai, Moto Lady Moldova îi invită pe toată lumea să împartă cu noi această sărbătoare și să se bucure de un eveniment grozav.

  • Punct de preluare la ora 12:00 - Porțile Orașului bd. Dacia, în fața Elita 5. Cunoștințe noi, comunicare, o mare de zâmbete de la frumoasele noastre noastre și bineînțeles o fotografie comună.

  • 13:00 - Începe coloana de participante în jurul orașului, însoțiți de ofițeri motocicliști și mașini de poliție.
  • 14:00 - 16:00: Evenimentul are în program, spectacol în DIGITAL PARK. Acest eveniment va fi înseninat de un invitat special MC JOHNNIE WALKER.

Așteptați: Concursuri și cadouri de la sponsorii evenimentului, o zonă foto creativă cu fotografi profesionale pentru Instagram-ul tău, precum și o atmosferă prietenoasă, multe emoții pozitive și, bineînțeles, fermecătoare MOTO LADIES MOLDOVA.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?