Kids Velo Race 2020

Imagini

Informații

Data: 30 Mai 2020, 10:00 Sâmbătă
Preț: 300 lei
Locul:Piaţa Marii Adunări Naţionale

Descriere

Pe 30 mai 2020, la Chișinău va avea loc cursa de ciclism pentru tinerii sportivi - KIDS VELO RACE. Această cursă urbană este desfășurată atât pentru bicicliștii începători, cât și pentru cei profesioniști.

Tot de ce este nevoie pentru a deveni participant la cursă este o bicicletă pe două roți, o vârstă potrivită (de la 5 la 13 ani) și dorința de a le demonstra tuturor spiritul competitiv.

Participanții la cursa de ciclism pentru copii vor fi împărțiți în patru categorii de vârstă. Fiecare va avea propria distanță:

- 400 de metri pentru copiii de la 5 la 6 ani;
- 800 de metri – de la 7 la 8 ani;
- 1,2 km – de la 9 la 10 ani;
- 2 km – de la 11 la 13 ani.

Tinerii sportivi vor primi pachete de start cu un tricou și un rucsac, precum și o medalie de finisher. Băieții și fetele care vor lua primele trei locuri din categoria lor de vârstă, vor avea parte de premii și cadouri din partea partenerilor.

Linia de start - Piața Marii Adunări Naționale. Taxa de participare - 300 de lei. Pentru a participa la KIDS VELO RACE, înregistrați-vă aici!

Important! Cei mai mici participanți, precum și cei care încă nu se țin încrezători în șaua bicicletei vor putea folosi roțile laterale de sprijin.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?