Gladiator Challenge

Imagini

Informații

Data: 28 Octombrie 2023, 17:00 Sâmbătă
Preț: 360 - 720 lei
Locul: Arena Chișinău

Descriere

Provocarea anului 2023! Cel mai fierbinte show sportiv din țară Gladiator Challenge !
Gladiator Challenge Moldova, te invită la un evenimentul sportiv care va face inima să-ți bată mai tare iar sângele să fiarbă în vene!
Gladiator Challenge este mai mult decât o competiție sportivă, este o adevărată Arenă a Eroilor moderni din țara noastră, unde forța și curajul sunt puse la încercare.

Vei vedea în acțiune 100 cei mai buni sportivi de performanță dintre care campioni mondiali, europeni și naționali! În arenă, se vor întâlni sportivi din toate domeniile de sport ( arte marțiale mixte, boxul, rugby, judo, lupte libere, greco-romane, crossfit, bodybuilding, sambo etc. ).Femei cu bărbați care vor trebui să supraviețuiască provocărilor pentru a cuceri titlul și premiul mare.
Pe parcursul a 2 zile participanții vor fi provocați să-și pună la încercare abilități ca puterea, rezistența, agilitatea și lucru în echipă - și credeți-ne că provocările vor fi pe măsură.
Totodată vei avea parte de o serie de activități captivante la fața locului, premii, concursuri, iar surpriza cea mare: Invitat special care va încinge atmosfera cu muzică bună, Gândul Mâței !
Fii primul care află cine va deveni ”CEL MAI PUTERNIC OM DIN ȚARĂ, 2023” și deținătorul premiului mare de 100.000 lei
Asigură-ți prezența la cel mai așteptat eveniment sportiv al anului și fii martorul unei bătălii remarcabile între Gladiatorii Moderni.

Mai multe detalii aici

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?