Festivalul Feminin de Karatedo

Imagini

Informații

Data: 7 Martie 2020, 10:00 Sâmbătă

Descriere

FESTIVALUL FEMININ DE KARATEDO este un eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor - ”luptătoare pe tatami și campioane în viață”.
Organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, evenimentul este o oportunitate frumoasă de a descoperi potențialul fetelor și femeilor prin intermediul artelor marțiale.
Sloganul: „O femeie puternică este o femeie protejată”
Festivalul Feminin de Karatedo va ajunge la cea de-a treia ediție în 2020 - un an simbolic pentru Karatedo, marcat prin debutul în programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.
FESTIVALULUI FEMININ DE KARATEDO este o inițiativă lansată de Federația Națională de Karatedo din Republica Moldova (W.K.F.) cu susținerea Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Comitetului Internațional Olimpic și Partenerului Global PANASONIC.

Activități:
MASTERCLASS
În cadrul Festivalului Feminin de Karatedo va fi organizat un masterclass sub îndrumarea antrenorilor naționali pentru tinerele interesate în Karatedo. Activitatea este deschisă atât pentru tinerele care deja practică Karatedo, cât și pentru cele, care vor să descopere această artă marțială și sport olimpic.
Participantele vor avea posibilitatea să descopere elementele de bază ale Karatedo-ului, în compania sportivelor, care au dus faima țării noastre la competiții de nivel european și mondial.
Număr maxim – 100 participante
Pentru participarea la Masterclass este necesară o înregistrare prealabilă online: https://forms.gle/qn9YybC9SRKmYbqy9

COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ
Fetele și femeile Karateka, vor avea posibilitatea să-și demonstreze abilitățile într-o atmosferă amicală în cadrul unei competiții internaționale, organizată conform regulilor WKF https://www.wkf.net/pdf/WKF_Competition%20Rules_2020_EN.pdf.
În program vor fi incluse probele Kata și Kumite, cu vârsta începând de la 4 ani. Înregistrarea prealabilă va fi disponibilă până la 2 martie 2020 pe următorul link: https://myuventex.com/#login;id=85900;eventType=SuperEvent

În timpul evenimentului vor fi organizate și alte activități precum pictura facială, origami, zona olimpică.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?