Chisinau Big Hearts Marathon 2023

Imagini

Informații

Data: 24 Septembrie 2023, 09:00 Duminică
Preț: 400 - 700 lei
Telefon Informații: 022 111 072
Locul:Piaţa Marii Adunări Naţionale

Descriere

Înregistrarea pentru Chisinau Big Hearts Marathon 2023 este deschisă

Au început înscrierile pentru Chisinau Big Hearts Marathon 2023! Vă puteți înregistra chiar astăzi, accesând Sporter.md. Alegeți una dintre distanțe - 5, 10, 21, 42 km sau Fun Run (1,5 km) și profitați de cele mai mici prețuri pentru participarea la maratonul din toamna viitoare!

De la an la an, maratonul internațional Chișinău devine un eveniment din ce în ce mai mare, atrage din ce în ce mai mulți sportivi din diferite colțuri ale lumii, transformându-se, astfel, într-un simbol al unicității, al stilului de viață activ, al distracției și al stării de bine. Prin intermediul acestui mare eveniment, organizatorii urmăresc să promoveze în primul rând sportul, autenticitatea și turismul în țară. În acest an, competiția în sine a primit o nouă denumire – Chisinau Big Hearts Marathon - un omagiu oamenilor datorită cărora Moldova a fost supranumită ”țară mică, dar cu inimă mare.”

În 2023, Maratonul Internațional Chișinău va aduna oamenii cu inimi mari din nou! Aproape un an a rămas pentru a vă pregăti pentru cel mai mare eveniment sportiv din țară. Aveți la dispoziție aproape 12 luni în care să progresați, să creșteți, să deveniți cea mai bună versiune

Înregistrați-vă acum, iar la începutul toamnei viitoare, veniți în PMAN să vă depășești propriile limite!
 Pentru mai multe detalii accesați https://marathon.md.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?