Tequila Boom

Imagini

Informații

Data: 6 Noiembrie 2021, 18:30 Sâmbătă
Preț: 120 - 150 lei
Telefon Informații: 0(22) 22-65-20
Evenimentele trecute
  • 24 Octombrie 2021, 18:30 Duminică
  • 18 Iunie 2021, 18:30 Vineri
  • 20 Mai 2021, 18:30 Joi

Descriere

Spectacolul ”Tequila Boom” este realizat în baza textului lui Neil Simon – ”Un cuplu ciudat”, varianta pentru femei, scris în anii‘80, la 20 de ani după ce dramaturgul publicase deja o variantă cu personaje masculine. Textul acestei piese s-a jucat cu mare succes pe Broadway şi în toată lumea.

Acțiunea spectacolului aduce în prim-plan o gașcă de femei, care au o tradiție – să se întâlnească în fiecare vineri acasă la una dintre ele și să joace „Ştii şi câştigi”. Femeile vorbesc despre ele însele, unele despre altele, despre soţii lor şi despre bărbaţi în general, implicit despre sex, despre relaţii ratate şi şanse neexploatate. Întrebările din jocul pe care-l joacă sunt întotdeauna un pretext pentru comentarii hazoase, mai mult sau mai puţin cinice, şi pentru amintiri din anii de liceu.

Atunci când una dintre ele trece prin drama destrămării căsniciei, toate celelalte îi sunt alături, iar una chiar o invită să locuiască alături de ea până la soluţionarea crizei conjugale. Traiul alături de femeia părăsită se va dovedi însă o adevărată provocare, iar cele două prietene, acum colege de cameră, vor alcătui un cuplu ciudat care nu va reuşi să funcţioneze nici măcar în prezenţa a doi bărbaţi şarmanţi, într-o potenţială întâlnire amoroasă.

Subiectele dezbătute, toate cu rezonanţă socială, deci general valabile, sunt tratate în manieră comică. Comicul reiese în mod special din structura personajelor, atât de diferită în fiecare caz, astfel încât ciocnirile dintre ele sunt puternice şi amuzante.

 

Stimați spectatori
Vă anunțăm că accesul în sala de spectacole se permite DOAR în baza următoarelor certificate, însoțite de un act de confirmare a identității:
1. Certificatul de vaccinare împotriva Covid, în format fizic sau online
2. Testul negativ PCR(valabil 72 de ore) sau antigen rapid (valabil 48 de ore)
3. Test confirmativ anticorpi (valabil 90 de zile)
4. Certificat confirmat medical că ați fost bolnav de COVID (valabil 180 de zile)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?