Spectacolul "Madame Bovary"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Noiembrie 2019, 18:00 Sâmbătă
Preț: 200 lei
Telefon Informații: 069 132 746
Evenimentele trecute
  • 25 Iunie 2019, 19:00 Marți
  • 11 Aprilie 2019, 19:00 Joi
  • 21 Martie 2019, 19:00 Joi

Descriere

Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice, cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură.

La finalul spectacolului, spectatorii rămân învăluiți de misterul acestei povești ce a reușește să mascheze imoralitatea, mărginirea, uscăciunea sufletească şi cruzimea, generate de orânduirea capitalistă.
„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care îți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite, așa cum sunt în viață.”
Regie: DANIELA BURLACA
Costume: LILIA IXARI
Expresie corporală: IRINA SLOBODEANIUC

În roluri: Daniela Burlaca, Viorel Cozma, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Radmila Popovici, Andrei Malcoci, Adriana Bîtcă, Ana-Sia Cărăuș, Doina Țoșca.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?