Spectacol "Gardenia"

VOI MERGE 3

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Martie 2020, 19:00 Miercuri
Preț: 200 Lei
Telefon Informații: 0691 32 746
Evenimentele trecute
  • 23 Ianuarie 2020, 19:00 Joi
  • 10 Octombrie 2019, 19:00 Joi
  • 24 August 2019, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Teatrul ”Geneza Art” vine cu spectacolul ”Gardenia”, după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca, în care patru generaţii de femei din aceeași familie îşi spun povestea de la 33 de ani.

Rănile–fantomă ale trecutului, pe care le poartă încrustate în ADN, influențează destinul a patru femei, patru existențe prinse în menghina istoriei. Una născută din cealaltă, fiecare cu viața ei, dar plasată într-o constelație familială ce are drept nucleu figura mamei. Străbătând vremurile și marcate diferit de acestea, cele patru femei – fiice, apoi mame, apoi bunici, apoi străbunici – reiau de fiecare dată un tipar care pare să fie la fel de vechi de când e femeia femeie, esențializând comportamente, sentimente și situații într-o poveste care transcende mica lor istorie.
În ce măsură se întâmplă acest lucru vă lăsăm să descoperiți singuri într-un spectacol care propune o viziune regizorală surprinzătoare.
Regie și scenografie: Daniela Burlaca
Distribuție: Dana Ciobanu, Daniela Burlaca, Inna Colbasiuc, Felicia Sîrbu
Costume: Lilia Ixari

Prețul biletelor: 200 de lei.
Le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

* Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate pînă la o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare.

Dragi spectatori, Teatrul Geneza Art își sistează activitatea până la data de 1 aprilie 2020, în conformitate cu Hotărârea nr. 6 din 10 martie 2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?