Spectacolul "Familia Tot"

VOI MERGE 10

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Februarie 2020, 18:00 Sâmbătă
Preț: 50 - 120 lei
Telefon Informații: 022 22-11-77
Evenimentele trecute
  • 27 Octombrie 2019, 18:00 Duminică
  • 3 Februarie 2019, 18:00 Duminică
  • 15 Decembrie 2018, 18:00 Sâmbătă

Descriere

BILETE

de Istwan Orkeny

Invităm iubitorii de teatru să se lase vor cuceriți de un spectacol deosebit, pus în scenă printr-o comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondeța, un maior care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie.

Maiorul este musafirul deocheat care vine în vizită la familia Tot, aducând cu el fricile de a fi trimis în altă lume de o bombă și ieșirile de om nebun care consideră că toată lumea trebuie să i se supună. Totuși, dragul pentru confecționarea cutiilor de carton îi va pune în evidență partea sensibilă. De aici înapoi la nebunie însă nu e decât un singur pas.

Domnul Tot, prin echilibrul care-l caracterizează, încearcă să îi facă față. E capul familiei, ofițer de pompieri și om respectat în sat - toate astea îndemnându-l să suporte vizita și ordinele neplăcutului oaspete.

Pereche Domnului Tot îi este Mariska, o mamă care, prin binevoință și răbdare față de maior, vrea să își ajute fiul de pe front. Aliată și mare susținătoare îi este Agika, fetița familiei, care, în pofida vârstei sale, înfruntă și ea, frumos și calm, stările musafirului.

Rolul decisiv în toată povestea asta însă îi revine poștașului, care pare să le aranjeze pe toate, mai ales destinele eroilor, după bunul plac. El decide ce cale trebuie să ia scrisorile, mai ales că tocmai revine de la o recuperare nu tocmai reușită din sanatoriul de nebuni. Și, așa cum o dirijează, tot astfel o și încheie - colorata poveste a famile Tot.

Durata spectacolului: 2h 25m / Pauză: Da

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?