Spectacol "COCO Chanel - Oglinzi"

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Septembrie 2020, 20:00 Duminică
Preț: 200 lei
Telefon Informații: 0691 32 746
Evenimentele trecute
  • 19 Septembrie 2020, 20:00 Sâmbătă
  • 4 Februarie 2020, 19:00 Marți
  • 22 Noiembrie 2019, 19:00 Vineri

Descriere

Teatrul Geneza Art a REVENIT pe scenă!!!
Vă invităm, cu drag, la terasa Teatrului, care se află pe teritoriul adiacent al Casei Naționalităților, la aceeași adresă, str. Alexei Mateevici 109/1.
Spectacolele încep la ora 20:00 și se vor desfășura într-un spațiu deschis, amenajat, cu respectarea tuturor normelor de protecție antiepidemice.
Dress Code - MASCA!
ATENȚIE!!! Numărul de locuri este limitat.
Vă așteptăm cu drag și dor, cu aceeași poftă de artă și viață!!!
Pentru mai multe detalii: 069132746
Ideea proiectului „COCO Chanel - Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere.
Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități.
Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.
E o viziune artistică asupra vieții și universului profesional și intim al creatoarei de modă, cu tangențe biografice dar și abstracte, apelînd la imaginație ca și capacítate umană de a crea noi reprezentări în baza percepțiilor acumulate anterior. „CoCosmos – nemărginire în spațiu și timp”. Imaginile sunt create în alb-negru, avînd ca protagoniști actorii Teatrului Geneza Art.
Expoziția va deschide evenimentul și va fi susținută de muzică live și alte oportunități favorabile.
Chanel a devenit sinonim cu eleganța. Brandul rămîne a fi unul dintre cele mai puternice, cunoscute și respectate în întreaga lume. Tocmai din acest considerent, partenerul notoriu al proiectului fotografic este brandul autohton „Nikita Rinadi”. Un moment special îi revine și designerului Eugen Reabenkii. De asemenea, una din colecțiile „Nikita Rinadi” va deschide partea a doua a evenimentului teatral, cu o prezentare de modă, într-o formulă de excepție.
Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații. De ce „Oglinzi”? Vă invităm să reflectăm împreună.
În roluri: Daniela Burlaca și Cristian Prepeliuc.
Un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică.
Costumele sunt semnate de designerul Evgheni Hudorojcov.
„Dintotdeauna am fost marcată de destine celebre. Pasionată de oameni Mari și modul lor de a se integra memorabil și distinct în cotidian. Cred în personaje care amprentează puternic istoria”, Daniela Burlaca.
Prețul biletelor: 200 de lei.
Le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746
* Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?