My darling Missis Kronky

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Martie 2020, 19:00 Duminică
Preț: 75 - 150 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)
Evenimentele trecute
  • 28 Martie 2020, 19:00 Sâmbătă
  • 19 Decembrie 2019, 19:00 Joi
  • 18 Decembrie 2019, 19:00 Miercuri

Descriere

Cu mult haz, inteligenta si tristete, John Patrick, ne apropie în scrierea lui, poate, de cea mai mare enigma umanā - bunătatea...

Ar fi venit bunătatea în noi ca un răspuns la bunătatea primită de la ceilalți sau poate bunătatea nu e altceva decât dragostea de lume ?

Pamela Kronky, o batrânică rămasă singură pe lume și care locueiește într-o casă părăsită, într-o casă care e gata să se prabușească în orice clipă ca și această lume fragilă care ne-nconjoară.

Unica legatură a Pamelei cu lumea e motanul său sir Tenner și… cei trei afaceriști ce nimeresc în casa ei și se ascund de poliția care-i caută prin tot orașul…

Viața e plină de miracol ne spune Pamela Kronky, dar așa suntem noi, oamenii, suntem mereu în căutarea și așteptarea miracolului și atunci spectacolul ''My darling missis Kronky'', o comedie burlescă și totodată dramatică, ne oferă acest miracol - miracolul credinței în oameni.

Durata : 2h 30 min / pauză 15 min

Stimați spectatori,

În urma măsurilor de siguranță adoptate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, vă comunicăm faptul că spectacolele Teatrului fără Nume, sunt suspendate. Restituirea contravalorii biletelor achiziționate se fac în funcție de modul în care au fost procurate acestea.
Vom reveni cu informații la momentul oportun pe pagina teatrului de pe Facebook.
Vă mulțumim pentu înțelegere!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?