MAFIA FEMEILOR de Aldo Lo Castro

Imagini

Informații

Data: 12 Octombrie 2023, 18:30 Joi
Preț: 80 - 150 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 069416078

Descriere

Festivalul se desfășoară SUB ÎNALTUL PATRONAJ AL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI CHIȘINĂU
 12 Octombrie | joi | ora 18.30;
 MAFIA FEMEILOR de Aldo Lo Castro;
 Producție a Teatrului DE ARTĂ din Deva, România;
 Sala Mare, Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale, strada Mihai Eminescu, 55.
 
 
 Durata spectacolului 105 min;
 Accesul în sală 14+;

Piesa „Mafia Femeilor„ (adaptare și reluare cu distribuție nouă) este o comedie, dacă o privești dinspre partea meridională a Europei (autorul fiind din Catania) și o tragi-comedie, dacă te postezi mai la nord și privești spre sud... e vorba despre percepția morții din prea multă dragoste... în cazul nostru fizică. Patru femei total diferite sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, dar cu valente comice. Două soţii, o logodnică şi o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, „fidel” tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă. Tumultoasa Clelia ( logodnica pătimaşă), Stefania, (prima soţie), Amanda (proaspăt măritată de o săptămână în Mexic) şi tânăra si cea mai prostuță- Marisa, se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco.
În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul si de multe ori depășitul de situație majordom Carlo, care, în lipsa stăpânului său cu viaţă secretă cel puțin „cvadruplă”, este obligat să preia oficiile de gazdă şi să facă faţă asalturilor furibunde ale acestor femei trădate.
Autorul Aldo Lo Castro, reușește cu succes să realizeze o comedie cinică...în care prea multă iubire ucide. Îmbinarea comicului de limbaj cu cel de situație, la care se adaugă farmecul actorilor, reprezintă premiza unei producții de succes pentru teatrul nostru”. (Mihai Panaitescu, regizor)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?