#FESTIS | ȘANTAJ

Imagini

Informații

Data: 16 Octombrie 2021, 19:30 Sâmbătă
Preț: 60 - 150 lei
Telefon Informații: 022 20 28 90, 069416078.

Descriere

#FESTIS
   (S) 16 octombrie 2021, ora 19.30, ȘANTAJ de Ludmila RAZUMOVSKAIA.
   Producție a Teatrului „Alexandru Davila”, România, Pitești.
   Sala Mare, Teatrul Dramatic Rus de Stat „Anton P. Cehov”, strada Vlaicu Pârcălab, 75.
   Link bilete aici

“Șantaj” este o adaptare după textul scriitoarei ruse Ludmila Razumovskaia.
”Noi, cei din generația mea, eram altfel, să știi... Noi aveam aspirații, aveam idealuri!”, spune Elena Sergheevna în piesa ”Șantaj”, scrisă de Ludmila Razumovskaia. Piesa ”Șantaj” a fost tradusă în multe limbi și montată pe multe scene ale lumii, din Asia (China, Coreea de Sud, Japonia) până în S.U.A., în toată Europa și în multe teatre din România. Este o piesă care a deschis în Rusia curentul dramaturgic socio-educațional. Din păcate, în zilele noastre, superficialitatea și materialismul câștigă teren în fața valorilor spirituale. Banul a ajuns să câștige respectul. Rolurile din piesa ”Șantaj” sunt dificile și reprezintă o piatră de încercare pentru orice actor profesionist. Piesa, bine construită, are o tematică actuală.
”Sunteți niște odrasle de bani gata. Dumnezeul vostru e banul. Sunteți în stare să sacrificați orice de dragul burții, călcând peste cadavre.” – Elena Sergheevna
  • Durata spectacolului 110 min
  • Accesul de la #14ani
  • BILETELE pot fi rezervate/procurate  și la CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?