#FESTIS | MIMOZA

Imagini

Informații

Data: 20 Octombrie 2021, 18:00 Miercuri
Preț: 60 - 150 lei
Telefon Informații: (022) 20 28 90 / 069416078

Descriere

Elaborată conform tradițiilor demult acceptate ale teatrului de bulevard, piesa „Pensiune completă”, cu o fabulă ce explorează ingenios ilaritatea replicilor și a situațiilor echivoce, propune spectatorilor un divertisment veritabil, fără intenții moralizatoare sau psihologice. Un regizor de televiziune, pretextând prin efectuarea unor filmări ordinare, vine periodic la amanta-i de pe Coasta de Azur, soțul căreia, căpitan de submarină, se află mereu în misiune. Suspicioasă, soția regizorului, căreia anterior acesta îi spunea că se cazează la un inexistent hotel „Mimoza”, vine în orașul de pe litoral, astfel determinându-i pe cei doi amanți să transforme vila căpitanului într-o pretinsă pensiune. Faptul avu consecințe imprevizibile: poposesc aici și un soț abandonat decis să se sinucidă, doi tineri însurăței, un cuplu captat de ispita adulterului „nesavurat” însă din cauza eșecurilor sexuale ale partenerului, o prostituată ce... din mediul spectatorilor își recrutează clienții – o lume pestriță și grotescă, transformată de către regizor, după revenirea neașteptată a căpitanului, în trupă de actori implicată într-o mimată filmare. Cei doi amanți scapă basma curată, iar cei înșelați așa rămân, pentru că în genul acesta de teatru de fraieri se râde fără milă, după cum scria un critic de artă.

Bilete aici

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național.
Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte:

  • Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital).
  • Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;
  • Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
  • Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.
  • Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

    Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?