#FESTIS | Horo

Imagini

Informații

Data: 12 Octombrie 2021, 19:00 Marți
Preț: 60 - 150 lei
Telefon Informații: 022 20 28 90, 069416078.

Descriere

#FESTIS
 (M) 12 octombrie 2021, ora 19:00,  HORO de Anton STRASHIMIROV.
 Producție a Teatrului Dramatic de Stat “Sava Ognyanov”, Bulgaria, Ruse.
 Sala Mare, Teatrul Dramatic Rus de Stat „Anton P. Cehov”, strada Vlaicu Pârcălab, 75.

„Horo” al lui Anton Strashimirov ne duce înapoi la un complot crud - o nuntă se dovedește a fi un ritual inversat. Moartea înlocuiește sărbătoarea, debordând de furturi urâte și violența revoltelor din septembrie 1923. Ce face această poveste atât de relevantă astăzi? Violența, fie ea de stat sau personală, cauzată de terorism, ne-a chinuit la fiecare pas al secolului. Fiecare comunitate este plină de violență și este o chestiune de maturitate identificarea problemelor înainte ca violența să devină un conținut al vieții.
Noi, cei care ne confruntăm cu aceste probleme, descrise de Strashimirov, ne întrebăm dacă există nevinovați, dacă există vreo modalitate de a evita această Apocalipsă, dar răspunsurile rămân pentru spectatori. Strashimirov creează un text care scoate în evidență doar cele mai vii și extreme gesturi de cruzime, umilință și durere, de distorsiune morală. Acest lucru deschide o perspectivă imensă pentru crearea unui spectacol teatral. Așa este și cu noi, aderând la poveste, încercând să dezlănțuim această imagine dureroasă, dureroasă, deoarece ne vorbește despre noi înșine - ca parte a unei lumi mari în care nu putem recunoaște încă problemele și trebuie să cădem în violență atunci când nu putem accepta diferențele dintre noi și restul.
 
Spectacol prezentat în limba Bulgară.
 
Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?