#FESTIS | CASA

Imagini

Informații

Data: 16 Octombrie 2021, 20:30 Sâmbătă
Preț: 100 lei
Telefon Informații: 022 20 28 90, 069416078.

Descriere

#FESTIS  
  (S) 16 octombrie 2021, ora 20.30, CASA după Maxim GORKI.
  Producție a Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale”, Moldova, Chișinău.
  Sala Mare, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.

  Link bilete aici

Un spectacol dur, neordinar și, în același timp, emoționant. Dumitru ACRIȘ plasează cu temeritate în prim-plan omul și visele sale.
"De fapt, ce sunt visele? Le are, cu siguranta, fiecare dintre noi. Și toți își doresc să și le vadă realizate. Dar ce urmează atunci când visele se destramă, când nu mai există nici puteri, nici dorință de a merge înainte, când constați că pentru orice vis trebuie să plătești un preț, uneori mult prea mare? Iar fericirea începe să se asocieze mai mult cu un „mit” – frumos, dar intangibil. Posibil ca atunci oamenii să se transforme în animale și, hămesiți și lacomi, devin capabili să-l sfâșie pe oricine, numai să-și satisfacă această foame malefică și să-și umple golul din interior.
Și cine ajung să fie victimele lor? Poate chiar cei mai apropiați... Tocmai cei care ar fi trebuit să fie apreciați mai mult decât propria lor viață? Și ce va fi atunci când se va vărsa sângele lor...?"

Dumitru ACRIȘ (Moscova)
  • Durata spectacolului 120 min
  • Accesul de la #16ani
  • Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
  • BILETELE pot fi rezervate/procurate și la CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?