„CEI DOI”, un spectacol după „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare

Imagini

Informații

Data: 10 Februarie 2023, 16:00 Vineri
Preț: Intrare liberă - înregistrare
Evenimentele trecute
  • 9 Februarie 2023, 15:00 Joi
  • 31 Ianuarie 2023, 18:30 Marți

Descriere

Caritas Cehia în parteneriat cu Teatrul MADE vă invită la producția „CEI DOI”, un spectacol după „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare, în regia lui Ianoș Petrașcu.
Prezentarea spectacolului va avea loc la 9 februarie 2023, ora 15:00, Casa de Cultură Strășeni (Str. Ștefan cel Mare 70, Strășeni).
Intrarea la spectacol este liberă.
Intrarea la spectacole va fi gratuită și se va face în baza unei înregistrări prealabile aici: https://bit.ly/3QOJuSC
 
**************************************
 
Caritas Cehia în parteneriat cu Teatrul MADE vă invită la producția „CEI DOI”, un spectacol după „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare, în regia lui Ianoș Petrașcu.
Prezentarea spectacolului va avea loc la 10 februarie 2023, ora 16:00, Casa de Cultură și Tineret "Grigore Sîrbu" (Str. 31 august 100, or. Criuleni).
Intrarea la spectacol este liberă.
Intrarea la spectacole va fi gratuită și se va face în baza unei înregistrări prealabile aici: https://bit.ly/3QOJuSC
 
 
Spectacolul vine cu o nouă fațetă a istoriei de dragoste dintre cei doi protagoniști. De data aceasta nu vorbim doar despre El și Ea, ci și despre mediul și contextul din care vine fiecare dintre ei. Abordarea ideii de incluziune și judecată sociale prin prisma acestei povești este o viziune proaspătă și inovativă, care valorifică un text clasic, într-o manieră inedită. Spectacolul e construit nu doar din mișcare și expresie corporală, ci și din efecte scenografice și vizuale care vor construi în scenă o lume despre om și natura umană.
Spectacolul reprezintă o activitate de coeziune socială organizată de Caritas Cehia pentru a facilita incluziunea refugiaților din Ucraina adăpostiți în Moldova.
Prezentarea și realizarea acestui spectacol are loc în cadrul proiectului „Suport de urgență pentru refugiații vulnerabili din Ucraina” implementat de Caritas Cehia cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.
Coregrafia piesei e semnată de Serghei Parfonov, scenografia și costumele - Natalia Silina, iar grafica video - Victor Stăvilă.
În distribuție: Arina Eremeev, Emilian Budu, Bogdan Bîtlan, Mihaela Buruiană, Polina Ivanova, Xenia Istomina, Nichita Gîncul, Daniil Danisiuc, Ion Gherciu, Margarita Parfonova, Constantin Gajim, David Arnaut, Maria Ciocoi și Violeta Gulica.
După spectacol va avea loc o discuţie liberă pe marginea temei spectacolului, asigurată de un moderator și urmată de un moment de socializare și relaționare al celor prezenți

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?