Be Free FEST | NU STRIGA LA MINE

Imagini

Informații

Data: 2 Noiembrie 2021, 18:30 Marți
Preț: Intrare liberă - rezervare
Telefon Informații: 069416078

Descriere

#BeFreeFest & Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova
  (M) 02 Nov. 2021, ora 18.30, NU STRIGA LA MINE de Ianoș PETRAȘCU.
  Producție a Teatrului MADE.
  Sala Mare, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.
Spectacolul aduce în fața publicului o idilică poveste de dragoste dintre doi tineri din familii social-vulnerabile. Dragostea lor va evolua și va cunoaște diverse ipostaze-de la dragostea puerilă, infantilă dintre doi copii se va ajunge la o dragoste matură, desăvârșită într-un cuplu. Asistăm la scene de un dramatism impresionant. În tânăra familie, tinerii încep să fie dominați de rutină, astfel certurile, strigătele, furia, pe care le-au cunoscut în familiile lor şi care le-au distrus copilăria, par să le destrame şi fericirea lor. Cei doi reușesc să treacă peste momentele de criză, iar spectatorii vor avea parte de un happy-end.
Un spectacol–document, despre impactul negativ al violentei domestice și urmările acesteia asupra generației viitoare.
Un spectacol care scoate în prim-plan problemele care generează̆ această violență și impactul asupra copiilor. Este un spectacol reflecție asupra mărturiilor victimelor violenței domestice şi este conceput ca un spectacol de sensibilizare asupra acestei probleme.
 Durata spectacolului 60 min.
 Accesul de la #16ani.
 Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
 Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069416078, CASA DE BILETE A TEATRULUI.
Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?