Willy William / Grand Opening

Imagini

Informații

Data: 10 Iunie 2022, 21:00 Vineri
Preț: 400 - 8000 lei
Telefon Informații: +373 79 11 22 77

Descriere

Willy William este un DJ, interpret și compozitor francez care a devenit celebru pe plan internațional cu hiturile sale "Ego", "Voodoo Song" și "Trompeta"
Pe lângă faptul că scrie muzică pentru mulți artiști, el produce și melodiile acestora. Willy William nu numai că remixează piesele vedetelor, dar adaugă și propria voce, ceea ce face ca melodiile să sune nou. În calitate de solist, Willy cântă muzică dance pentru cluburi și discoteci mari, iar împreună cu trupa - muzică dancehall reggae.
10 IUNIE nu ratați marea deschidere a clubului de noapte BORA BORA din Chișinău cu vedeta ringurilor de dans din lume!
Infoline și rezervări+373 79 11 22 77
 Chișinău, str. Mihai Sadoveanu 42/2
Ciocana, Vara Vara Aquacity

BORA BORA Night Club oferă oaspeților săi zone de relaxare confortabile și își împarte teritoriul în zone:
Silver, Gold, Patinum, Bungalo și VIP PRIVE Cu o capacitate totală de 550 de locuri. Fiecare zonă de lounge este unică în felul său:

Zonele argintii sunt mese de 4 până la 6 persoane, așezate la distanță de scena de la marginea piscinei.

Zona Gold - situată mai aproape de ringul de dans și oferă o vedere confortabilă a spectacolului și acces la ringul de dans principal. Mese pentru 4 persoane.
Zona Platinum - aceasta este cea mai confortabilă zonă din zona deschisă, aproape de ringul de dans și cât mai aproape de scenă. Mese pentru 6 persoane.
Bungalo - acestea sunt situate în jurul perimetrului clubului. Deosebit de confortabil pentru întâlniri intime Mese de la 4 la 10 persoane.

VIP PRIVE este o zonă destinată companiilor care au nevoie de intimitate. Această zonă are propriul ring de dans, pază separată și servicii premium. Mese pentru până la 10 persoane. Ringul de dans principal are o capacitate de până la 2000 de persoane. La fața locului există trei baruri cu autoservire și servicii individuale pentru fiecare masă, oferite de chelneri foarte bine pregătiți.

La intrarea în club veți fi întâmpinați de hostess și escortați la zona de rezervare. Biletele și rezervările pentru orice eveniment de la club pot fi făcute online sau prin apelarea infolinei. Clubul este deschis în fiecare vineri și sâmbătă, precum și evenimente suplimentare care apar separat pe toate platformele noastre de informare.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?