#ROOFOFFLINE Unbeaten paths

Imagini

Informații

Data: 14 Iulie 2022, 18:30 Joi
Preț: 100 - 300 lei
Locul:Kentford - Ștefan cel Mare 202

Descriere

Știți drumușorul acela de pădure, cu pietre, ghinde, bolovani, cu „hopuri” în care crezi că-ți rupi piciorul? Și după acea cărare aproape imposibil de parcurs, mai ales prin noroiul de după ploaie, vezi un luminiș, cel mai frumos loc care ți se deschide despre o drumeție. Ei bine, imaginează-ți că ești cu noi în acest hike, la noua ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths. Te luăm cu noi într-o aventură în care vom descoperi potențialul turismului moldovenesc, a colțișoarelor neexploare, a colidatului de dealuri. În această călătorie pe acoperiș (pe bune un hike, că-l avem și pe Alex Gurdila cu noi) vom descoperi povești și idei inspiraționale ale unor speakeri surpriză și tare „ca lumea”. Vom afla cât de complicat e drumul spre succes atunci când deschizi o pensiune în Moldova, dar și ce mai are de oferit țara noastră în afară de locațiile deja îndrăgite și cunoscute. Vom avea parte de networking, descoperiri și un apus fermecător de la înălțimea etajului 10. De data asta, mergem să descoperim acoperișul de la Kentford.
Îți mărturisim acum, în premieră, că și AGORA se lansează într-o călătorie pe cărări nebătătorite, cu un joc de societate pe care-l vom juca, testa și-l vom pune în vânzare la eveniment! Cel mai „Made în Moldova” joc va pune la bătaie proprietăți ale statului, iar jucătorii vor putea cumpăra afaceri sau chiar funcții strategice în stat. Toate istoriile sau scenariile pe care o să le întâlnești pe parcursul jocului sunt bazate pe fapte reale. Norocoșii vor putea pune mâna pe miliard, iar păgubașii - vor călca pe „greble” și vor căuta cumetri. Te-am intrigat? Atunci nu rata următoarea ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths.
Și încă un detaliu important: abonații AGORA au parte de preț special de intrare la eveniment - doar 100 lei. Dacă n-ai încă un abonament, vezi aici ce opțiuni avem pentru tine: https://agora.md/abonamente
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?