GRAND OPENING BORA BORA Night Club | CARLA'S DREAMS!

Imagini

Informații

Data: 11 Iunie 2022, 21:00 Sâmbătă
Preț: 300 - 6000 lei
Telefon Informații: +373 79 11 22 77

Descriere

Carla's Dreams este un proiect muzical moldovenesc, înființat în 2012 la Chișinău și care câștigă faimă în toată lumea! Proiectul este format dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care cântă în limbile română, rusă și engleză. În timpul concertelor, muzicienii poartă o glugă și ochelari de soare pentru a-și ascunde identitatea, iar fața și alte părți ale corpului sunt pictate, dar vocea solistului și energia performanței live a acestei trupe sunt recunoscute de toată lumea!
Nu ratați concertul exclusiv al preferințelor publicului din 11 iunie pe scena clubului de noapte BORA BORA din Chișinău!

BORA BORA Night Club oferă oaspeților săi zone de relaxare confortabile și își împarte teritoriul în zone:

Silver, Gold, Platinum, Bungalo și VIP PRIVE Cu o capacitate totală de 550 de locuri. Fiecare zonă de lounge este unică în felul său:

Zonele argintii sunt mese de 4 până la 6 persoane, așezate la distanță de scena de la marginea piscinei.

Zona Gold - situată mai aproape de ringul de dans și oferă o vedere confortabilă a spectacolului și acces la ringul de dans principal. Mese pentru 4 persoane.

Zona Platinum - aceasta este cea mai confortabilă zonă din zona deschisă, aproape de ringul de dans și cât mai aproape de scenă. Mese pentru 6 persoane.

Bungalo - acestea sunt situate în jurul perimetrului clubului. Deosebit de confortabil pentru întâlniri intime Mese de la 4 la 10 persoane.

VIP PRIVE este o zonă destinată companiilor care au nevoie de intimitate. Această zonă are propriul ring de dans, pază separată și servicii premium. Mese pentru până la 10 persoane. Ringul de dans principal are o capacitate de până la 2000 de persoane. La fața locului există trei baruri cu autoservire și servicii individuale pentru fiecare masă, oferite de chelneri foarte bine pregătiți.

La intrarea în club veți fi întâmpinați de hostess și escortați la zona de rezervare. Biletele și rezervările pentru orice eveniment de la club pot fi făcute online sau prin apelarea infolinei. Clubul este deschis în fiecare vineri și sâmbătă, precum și evenimente suplimentare care apar separat pe toate platformele noastre de informare.

REGULILE DE ACCES:

  • Pe teritoriul clubului se aplică dress-code și face-control
  • Accesul 18+

ACCESUL ÎN CLUB VĂ POATE FI INTERZIS:

  • În cazul în care vă aflați în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor
  • Dacă manifestați un comportament agresiv
  • Dacă dețineți arme sau muniții
  • Dacă dețineți alimente sau băuturi
  • Este interzis accesul în uniformă sportivă și uniformă de serviciu

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?