Festivalul Filmului Francofon

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 - 27 Septembrie 2020
Preț: Online
Locul:Online

Descriere

Organizat tradițional în luna martie în cadrul Zilelor Francofoniei, Festivalul Filmului Francofon, care permite de a scoate la lumină filme populare și de succes, a fost amânat din cauza crizei sanitare.
Totuși, publicul moldovean nu va fi lipsit de acest rendez-vous anual și va putea, pentru al 19-a an consecutiv, să descopere noutățile cinematografice franceze și francofone.
Pentru a ne conforma și respecta dispozițiile sanitare adoptate de autoritățile Republicii Moldova, Alianța Franceză din Moldova și Ambasada Franței au decis ca în acest an filmele să fie difuzate online, pe platforma @Privesc.Eu Moldova
Diversitatea cinematografiei francofone se va exprima astfel, în perioada 21-27 septembrie, prin difuzarea a cinci filme recente, subtitrate în limba română. Oriunde nu v-ați afla în Moldova, veti putea astfel să profitați în acest an de această întâlnire cu filmul francofon. Vizualizarile pe parcursul întregii săptămâni sunt gratuite.
Ministerului francez al Europei și al Afacerilor externe, TV5MONDE, Orange Moldova, Le Bridge și înghețata Sandra susțin organizarea acestui Festival.
Va așteptăm deci si mai numeroși decât în anii precedenți, profitând pe deplin de oportunitățile oferite de difuzarea online.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?