Wine Coffee Time

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 - 28 Mai 2016
Locul:MolDeco

Descriere

Expoziție de pictură non-tradițională realizată în vin și cafea. WINE COFFE TIME va prezenta un trio artistic din care fac parte Nicoleta Vacaru, MiHU și Vasile Botnaru, autori cu care ne leagă prietenii strânse și de neclintit deja mai mulți ani la rând.

„Ideea aceasta de trio e ca o cafea ce te trezește de dimineață și pe care o sorbești când privești mișcarea mulțimii grăbite, deci e o bucățică de moment pe care trebuie să-l savurezi din plin”, zice MiHU, care a și fost inițiatorul proiectului.

Ideea a prins imediat aripi pentru că Nicoleta Vacaru este expertă în pictura cu cafea, iar în cea cu vin, cine altul a făcut mai multe experiențe oenograful Vasile Botnaru. ” Am acceptat să fac parte din triumviratul tonizant-provocator ca să diluez nostalgiile şi dauna "iluziilor pierdute" care ar domina desenele mele. Cu asemenea parteneri nu ai cum să dai în bară”, explică Vasile Botnaru prezența în expoziție.

”Pentru mine cafeaua e emoție, pasiune,viață și creativitate, căci te trezeste din rutina zilnică si te transferă într-o lume a ta, continuă Nicoleta Vacaru.

Expoziția va cuprinde în jur de 40 de lucrări de dimensiuni diferite și vor reprezenta cele mai reușite realizări ale fiecarui artist din ultima perioadă. Nicoleta Vacaru va veni cu o serie de portrete în cafea, de un pozitivism debordant, care ne lipsește atât de mult în viața noastră de zi cu zi. MiHU, pictorul care s-a afirmat datorită seriei sale de Mândre pictate în ulei, va aduce acum în expoziție experiențele sale de combinație între vin și cafea, cu tuș și alte tehnici. Iar binecunoscutul jurnalist, director al Biroului din Chișinău al postului Radio Europa Libera, Vasile Botnaru, va fi prezent cu poeziile sale pictate în vin, portete și peisaje de o sensibilitate artistică aparte.

De ce WINE COFFE TIME? Pentru că va fi un eveniment degajat, pe care să-l sorbim pe îndelete, ca pe un vin bun sau o cafea savuroasă, cu oameni simpli și curați în viziunea lor, cu o atmosferă intimă ca între prieteni, ascultând muzică vie și discutând despre nimicuri importante. Mai mult decât atât, puteți lua acasă orice lucrare pentru că expoziția va fi cu vânzare.

Muzica vie ne este oferită de trupa NICORASON'g.

Vernisajul pentru invitați va avea loc joi, 12 mai 2016, la ora 18:00

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?