Istorie şi civilizaţie

VOI MERGE 10

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: zilnic
Preț: 2 / 5 / 10 lei
Telefon Informații: 022 24-04-26

Descriere


Muzeul Național de Istorie a Moldovei anunță suspendarea tuturor activităților cu publicul programate pentru perioada 11 martie - 1 aprilie 2020.
Termenul menționat va putea fi revizuit ulterior, în funcție de situația epidemiologică.
Astfel, sunt suspendate vizitele grupurilor de turiști precum și toate evenimentele cultural-științifice (vernisaje, conferințe, spectacole) și activitățile educaționale (ateliere și lecții).
Expozițiile muzeului rămân deschise și pot fi vizitate în mod individual, cu respectarea măsurilor de protecție în spațiile publice.
Toate activitățile care pot fi reprogramate vor fi realizate imediat ce va fi posibil.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Expoziţia permanentă „Istorie şi civilizaţie” ilustrează istoria Moldovei din cele mai vechi timpuri până în prezent, în ansamblul şi coerenţa sa, prin exponate originale şi reprezentative ce pun în evidenţă o prezentare obiectivă a dezvoltării economice, culturale, politice şi sociale a societăţii omeneşti din această arie geografică în diverse epoci istorice. Prin piese istorico-documentare şi istorico-artistice, expoziţia pune în valoare originalitatea şi particularităţile dezvoltării Republicii Moldova de-a lungul timpului. Publicul este introdus în atmosfera de epocă cu ajutorul unor exponate edificatoare, prin reconstituirea, cu mijloace specifice muzeologiei, a diferitor ambienturi sociale, a mediului economico-social, cultural, caracteristic pentru diferite categorii sociale şi etape de dezvoltare a societăţii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?