Galerie de Artă Modernă

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 - 27 Octombrie 2019
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 079 626 469.
Evenimentele trecute
  • 19 - 20 Octombrie 2019
  • 12 - 13 Octombrie 2019
  • 5 - 6 Octombrie 2019

Descriere

Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.
La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori!
Descoperă enigma din spatele fiecarui tablou. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Andrei Mudrea.
Toți cei care au vizitat galeria până acum, au rămas profund impresionați!
Vino cu prietenii, familia, rudele și mai ales însoțit de copii, căci ei rămân cei mai impresionați de vizita la galerie.
Artistul Andrei Mudrea este Maestru Emerit în Arte Plastice și unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova. Lucrările sale au ajuns peste tot în lume și fac parte atât din colecții publice cât și private.
Expoziția se desfășoară în incinta Atelierului de Creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).
La intersecția străzii Columna cu Zona Pietonală, dacă privești spre Parc, mergi 10 m spre dreapta. Dacă privești din Parc spre Pietonală, mergi 10 m spre stânga, iar acolo vei ajunge la o portiță galbenă. Intră în curte și mergi spre următoarea poartă galbenă (pe diagonală, ușor spre stânga).
Expoziția începe chiar din curtea galeriei și continuă în interior. Poți face poze, selfie, check-in și lăsa review-uri pe TripAdvisor dacă dorești, doar nu ai voie să atingi lucrările.

Accesul este liber. Galeria primește vizitatori doar sâmbătă și duminică, între 12:00 și 18:00.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?