The history and future of mobile

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 22 August 2017, 18:30 Marţi
Preţ: 100 lei
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

Multe inovații și idei geniale au fost de la apariția telefoniei în secolul 19 până la telecomunicațiile cum le știm noi acum, în 2017. În ultimii ani se poate observa o puternică convergență tehnologică, au început să se șteargă hotarele între Internet și telecomunicațiile clasice. Vă invităm la o scurtă revizuire a genezei telecomunicațiilor, analiză arhitecturală a rețelelor mobile 2G/3G/4G și proiecție în viitorul oferit de 5G.

  • Scurtă revizuire a istoriei telecomunicațiilor și telefoniei mobile.
  • Revizuirea limitelor fizice și ”intelectuale” folosite în telecomunicații. (Fizica mediului de propagare, protocoale și standarde, organe și alianțe de standardizare)
  • Arhitectura comparativa 2G(GSM) / 3G(UMTS) / 4G(LTE)
  • Ce aduce 5G(NR)?
  • Software defined ”everything” (SDR, SDN, NFV)
  • Unde este loc de inovații? (IoT, narrow band, …)
  • Unde este loc de simbioză și deschidere?
  • Cum ne găsim noi locul în ecosistemul global?

Speakeri:
Anatolie Golovco este inginer telecomunicații cu experiență de peste 8 ani în domeniu. A absolvit Universitatea Tehnică din Moldova - Informatică și Université d'Aix-Marseille - Fiabilitatea și siguranța sistemelor informatice. A urmat o carieră cu expunere profesională la Gilat Sattelite Networks, Nokia Siemens Networks, Amdocs, Volubill, SAP precum și operatori telco: T-Mobile USA, MTS Russia, Telecom Deutschland, Magyar Telecom, T-Mobile Netherlands, Telefónica, Motiv Telecom, Telekom Romania, Moldtelecom. În 2016 înfiițază ”Lightcyphers SRL”, companie de cercetare și dezvoltare în domeniul telecomunicațiilor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?