Studioul "Kvartal 95"

VOI MERGE 4

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 2 Aprilie 2017, 18:00 - 20:00
Preţ: 300 - 1300 lei
Telefon Informaţii: 068 999 608; 060 889 089

Descriere

Un show umoristic de excepţie susţinut de Studioul "Kvartal 95" (Ucraina). Vă aşteaptă o seară plină de umor, glume noi şi actuale, râdem până la lacrimi şi ne încărcăm cu energie pozitivă.

Compania Studioul "Kvartal 95" a fost fondată în anul 2003 pe baza echipei de KVN (КВН) "95 kvartal". Pe parcursul celor 11 ani de activitate compania a devenit unul dintre liderii pe piața din Ucraina - oferă o gamă largă de servicii în sfera producției de televiziune și film.

Cartea de vizită a companiei este popularul show de umor şi divertisment "Vecherniy kvartal" (Вечерний Квартал). În cadrul acestui proiect au fost filmate peste 50 de concerte. Colectivul a fost premiat cu cea mai înaltă distincție a Ucrainei în jurnalism "Золотое Перо".

Unul dintre cel mai de succes proiecte televizate a studioului este serialul "Svaty" (Сваты) care a devenit popular şi iubit nu numai în Ucraina, dar și în afara țării. Personajele sale au devenit favoriţii ţării la TV. În 2012 serialul a fost nominalizat la Festivalul de Televiziune din Monte Carlo unde s-a numărat printre cei trei lideri ale serialelor de comedie din întreaga lume care au adunat în 2011 la micile ecrane cel mai mare număr de telespectatori de pe cinci continente (alături de serialele "Отчаянные домохозяйки" şi "Теория большого взрыва").

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?