Schimbă Punga Azi

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Aprilie 2019, 17:30 - 19:30
Preț: Intrare liberă

Descriere

Trăim într-o societate plină de gunoaie, la propriu, pentru că gunoiul a devenit o parte integrantă din viața noastră. În ultimii 30 de ani, noi, oamenii, am creat mai mult gunoi decât putem procesa în următorii 100 de ani. Pungile din plastic reprezintă o bună parte din deșeurile pe care le producem zilnic. Odată ajunse la groapa de gunoi, aceste pungi fie sunt luate de vânt și duse în copaci, fie sunt mâncate de păsări și alte animale care nu pot face diferența între hrană și plastic, fie se descompun în mii de particule de microplastic și ajung în apele din care bem și în solurile în care ne creștem hrana.

A venit timpul să oprim acest dezastru!

În ziua de 20 aprilie se anunță o revoltă împotriva pungilor de plastic! În această zi vom oferi GRATIS alternative pentru pungile de plastic - pungi durabile, refolosibile și cel mai important, prietenoase mediului înconjurător.
Despre ce fel de pungi este vorba? Vorbim despre pungile ECO – torbe și ”avosiki”.

Ce vrem de la tine?

Dacă deja ești conștient/ă că avem o problemă cu pungile de plastic, fă un SHARE. Dacă ai timp și vrei să ne ajuți, vino la atelierul nostru handmade de ”avosiki”, la care vom împleti pungi pentru a le dona ulterior. Dacă ai și tu o torbă în plus, alătură-te flashmobului și ofer-o gratis, cu mâinele proprii, unei persoane care încă nu e conștientă de impactul pe care îl au pungile de plastic asupra mediului înconjurător.

Unde ne întâlnim sâmbătă?
Sectorul Rîșcani, colțul dintre străzile Alecu Russo și Kiev.

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?