OpenSource Camp Moldova 2018

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 - 22 Aprilie 2018
Preț: 200 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 18:00)
Locul:Tekwill

Descriere

Asociația Drupal Moldova, cu suportul USAID și a Guvernului Suediei, anunță organizarea primei ediții Open Source Camp în Moldova, care va avea loc în perioada 21 - 22 aprilie 2018, la Tekwill.

OpenSource Camp Moldova - 2018 este un eveniment unic, organizat special pentru dezvoltatori, arhitecți și alți specialiști din domeniul tehnologilor informaționale; precum și comunitățile Open Source și liderii industriei. Scopul este de a încuraja colaborarea, schimbul de informație, însușirea tehnologiilor noi și a tendințelor din domeniu și pentru a obține avantaje competitive în utilizarea soluțiilor inovatoare Open Source.

Open Source Camp va aduna la un loc peste 300 de participanți din Moldova, România, Ucraina, Marea Britanie și alte țări europene, va organiza diverse ateliere de lucru și sesiuni tehnice și de afaceri despre tehnologii inovaționale și ultimele tendințe din cele peste 15 ramuri Open Source. Alte activități din cadrul evenimentului vor fi sesiunea de Networking, Trivia Night, CxO Networking, petrecea Open Source și multe altele.

Alăturați-vă în perioada 21-22 aprilie și luați parte alături de liderii industriei la transformările digitale oferite de tehnologiile inovaționale și aflați cum, prin colaborare și implicare, puteți obține beneficii datorită celor mai mari Open Source investiții tehnologice al timpului nostru.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul nostru: https://opensourcemoldova.org/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?