FreeShop la Casa Zemstvei

Imagini

Informații

Data: 9 Octombrie 2021, 16:00 - 20:00
Locul: Casa Zemstvei

Descriere

Toamna și-a intrat în drepturi – momentul ideal pentru un refresh la garderobă!
Te invităm sâmbătă, 9 octombrie, la o nouă ediție de FreeShop – cea mai liberă și autonomă ”piață” din Chișinău, unde profitul, cererea și oferta sunt înlocuite de cooperare, bunăvoință și reciclare.
Eliberează-ți dulapul de tot ce nu mai porți și adu lucrurile la FreeShop, unde pot fi adoptate pe loc de oricine are nevoie de ele. Fără bani, fără schimburi, fără condiții. Singura rugăminte este să aduci lucruri curate, în stare purtabilă și care nu prezintă riscuri de igienă.
Ecaterina și Kalmia, bune prietene ale FreeShop-ului, vor fi și ele pe loc cu mașina de cusut și multe decorațiuni, gata să vă ghideze la reparat și înfrumusețat hainele. Tot pe gratis, desigur.
Ca de obicei, tot ce rămâne la final de FreeShop va merge către organizații de caritate, iar de acolo către persoanele nevoiașe.
Te așteptăm așadar la FreeShop, să contribui/participi la o sesiune de shopping cu adevărat responsabil! Dacă ai întrebări până atunci, i le poți adresa Clarei: 0607 905 14.
Această ediție de FreeShop va avea loc în cadrul Zilei Atelierelor Deschise, unde vei avea ocazia să cunoști mai mulți artiști și inițiative culturale găzduite de Casa Zemstvei. Mai multe detalii despre eveniment aici >> https://bit.ly/ZiuaAtelierelorDeschise

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?