EASTER EGG YARDSALE @ Teatrul Gastronomic

Imagini

Informații

Data: 1 - 2 Aprilie 2023
Preț: Intrare liberă

Descriere

EASTER YARDSALE & Teatrul Gastronomic
1 - 2 aprilie
Soarele blând de primăvară, copacii în floare și o pereche de adidașii ușurei în picioare - oare mai e nevoie de încă ceva pentru a ne simți bine împreună?
— Da! Mai e nevoie de un YardSale, în locul nostru îndrăgit de lângă Teatrul Gastronomic!
În pragul Sărbătorilor Pascale, Vă invităm la un târg tematic unde veți găsi o mulțime de iepurași drăguți, decorațiuni specifice și obiecte de designer neconvenționale!
Ne bucurăm și de un târg variat de produse ecologice și artizanale, miere, macarons și ciocolată delicioasă!
Tot aici veți găsi cărți, jucării, obiecte de anticariat, bijuterii cu perle și creații din mărgele, insigne, stickere și multe alte lucruri faine și utile realizate cu drag de către partenerii noștri vechi și noi!
Avem un prilej minunat să ne înnoim garderoba cu câteva articole și să alegem cadouri potrivite pentru cei dragi - pentru copii, părinți, colegi, amici și pentru prietenii patrupezi!
Easter YardSale este locul perfect pentru a savura un vin spumant, pentru dansuri, comunicare, shopping și fotografii frumoase!
Intrarea este liberă!
Responsabili pentru gust și aromă - Teatrul Gastronomic, Cafe Central, Chernomorka, Piana Vyshnia, precum și hotdogi delicioși serviți direct în curte.
Stefan cel Mare 103 / 11:00—19:00 /// gifts & decor market / vintage & antiques / food & drinks / dance & music / friends & pets / easter & fools' day

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?