Degustare de vinuri îmbuteliate în 2022

Imagini

Informații

Data: 3 Iulie 2022, 12:00 Duminică
Preț: 300 - 550 lei
Telefon Informații: 0601 11 170
Locul: Crama Mircești

Descriere

Prieteni, dacă nu ați planificat ceva important în agendă pentru data de 03 iulie, de la 12:00 la 18:00, notați acum: DEGUSTARE DE VINURI ÎMBUTELIATE ÎN 2022 la CRAMA MIRCEȘTI.
Ca să vă simțiți minunat, am gândit evenimentul după principiul TOTUL INCLUS. Vom încinge cuptorul pentru a găti plăcinte cu cireșe negre, vom porni grătarul pentru a pune la copt carne, pește și legume, vom pregăti zeamă gustoasă. Vom asorta bucatele cu vinuri nobile, dintre cele mai respectate. Iar despre dor și omenie ne va cânta îndrăgitul Vitalie Todirașcu.
Și pentru ca această experiență să fie una cu adevărat memorabilă, am pregătit și un master class, ce vă va ajuta să descoperiți taine din arta olăritului.
 Veniți cu cei mici! Am gândit pentru ei un meniu special și activități interesante, astfel încât să-și petreacă timpul frumos.
 Vrem să fie totul ca la carte. Și locurile sunt limitate. Iată de ce vă rugăm respectuos să faceți rezervare la numărul de telefon +373 60 1111 70. Garantăm vinuri la prețuri speciale și cadouri ce vă vor aminti cu drag de noi.
Veți merge acasă altfel decât ați venit, pentru că asemenea experiențe umplu sufletul cu frumos, iar inima cu liniște, enuziasm și poftă de viață.
PREȚ/persoană:
MATURI – 550 mdl;
COPII – 300 mdl.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?