Copywriting Lab

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 Decembrie 2017 - 10 Februarie 2018
Preț: 150 lei
Telefon Informații: 060 501 055 / 060 889 089 / 068 999 608
Locul:Armeneasca 13A Hub

Descriere

Învață să scrii texte bune la atelierul de copywriting Armenească 13A. Acesta va fi format dintr-o serie de 8 workshop-uri, întâlniri, în care vom studia exemple de succes, vom învăța să recunoaștem un text bun, vom scrie diverse texte pentru diferite platforme, produse și ocazii. Vom oferi unul altuia feedback-uri constructive.

Ne-am propus să te ajutăm să scrii mai consistent, corect, inspirat, repede. Nu neapărat vom face copywriter genial din tine (ăsta e un lucru de perfecționare individuală), dar te vom învăța să simți textul și ”să-ți antrenezi mâna” cu scrierea textelor.

Fiecare întâlnire va fi ca un atelier de lucru - prima parte va fi teorie și studierea exemplelor de succes și de eșec. Apoi vom lucra toți împreună și vom face exerciții de scriere, iar la final fiecare va primi o temă pentru acasă, care va fi verificată și analizată la sesiunea următoarea. Este posibil și un eventual lucru în grup/perechi, pentru a dezvolta lucrul în echipă și toleranța/cooperativitatea între colegii de breaslă. Fiecare participant va primi un feedback individual de la Daniela, și un feedback comun de la colegi.

La final de ”laborator” fiecare va avea de prezentat un mini-proiect dintr-o serie de lucrări de copywriting pe toate temele abordate.

 Teme:

1. Introducere în Copywriting

Comentăm și dezbatem exemple locale (bârfim un piculeț), vedem ce e bine și ce e rău. Facem primele încercări de scriere de texte scurte pentru branduri din diverse domenii. Prima temă pentru acasă.

2. Copywriting for branding. Încercăm să creăm o identitate pentru un brand nou. Denumire/slogan/USP. Vizionare exemplelor, discuții și dezbateri. Scriere. Temă pentru acasă.

3. Commercial copywriting: introducere, specific, call-to-actions.

Lucru cu B2C pe SMM plus DOOH (Digitat & Out-of-home adverts) + campanii generale.  Vizionare exemplelor, discuții și dezbateri. La fel facem scriere de texte și cu temă pentru acasă.

4. Commercial copywriting: Lucru cu B2B pe SMM și DOOH + campanii generale. Call-to-actions. Vizionare exemplelor, discuții și dezbateri. Scriere. Temă pentru acasă.

5. Commercial copywriting: Lucru cu B2C și B2B pentru TV și Radio. Vizionare exemplelor, discuții și dezbateri. Scriere. Temă pentru acasă.

6. Creative copywriting: diferența față de commercial și aplicarea acesteia în toate circumstanțele date. Vizionare exemplelor, discuții și dezbateri. Scriere. Temă pentru acasă.

7. Informative copywriting, comunicate de presă, articole, blogpost-uri personale, story-telling. Vizionare exemplelor, discuții și dezbateri. Scriere. Temă pentru acasă.

8. Sinteza tuturor temelor trecute. Prezentarea unor mici proiecțele individuale. Analiză, discuții, dezbateri. Întrebări și concluzii finale.


Format: 8 sesiuni x 2 ore

Când: fiecare sâmbătă/duminică la 13:00

Must: caiet sau laptop, bună dispoziție și inspirație

Ideal pentru:  oamenii care deja fac copywriting și sunt la un nivel mediu. La fel sunt bineveniți cei, care abia se inițiază, dar sunt de acord să participe într-un curs cu un program mai intensiv și exigent.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?