A fost odată la Castel. Argatu’ și Moș Martin

Imagini

Informații

Data: 11 Ianuarie 2020, 17:30 Sâmbătă
Preț: 200 - 300 lei
Telefon Informații: 0620 01 893
Locul:Castelul Mimi

Descriere

„A fost odată la Castel” este genericul unui șir de evenimente care se vor desfășura la Castel Mimi în perioada Sărbătorilor de Iarnă. În cadrul acestora, pe vizitatori îi așteaptă multe surprize feerice, multe trăiri memorabile și multe cadouri. Toate vor rămâne în amintire pe durata întregului an - 2020!

Pe 11 ianuarie, Castel Mimi încheie acest șir de evenimente cu un concert extraordinar, plin de folclor autentic, mixat cu beat-uri și ritmuri de hip-hop, susținut de unul din cei mai reprezentativi muzicieni ai underground-ului românesc - ARGATU’, cunoscut și pentru colaborarea sa cu trupa Subcarpați. Pe oaspeții evenimentului îi așteaptă o adevărată feerie a sunetului, care va face așa încât inimile celor prezenți, să vibreze, la unison, în ritmul folclorului, iar picioarele să bată în ritmul beaturilor contemporane!

În program:
- Un recital plin de drive, folclor și hip-hop de la Argatu’
- Un pahar cu izvar
- Gustări delicioase și atmosferă de neuitat!
- Târg de iarnă, în cadrul căruia oaspeții vor putea procura cele mai faine accesorii și cadouri.

Special pentru acest eveniment, va fi pus în circulație trenul Chișinău - Castel Mimi, un tren diesel modern care îi va aduce pe vizitatori exact la porțile castelului și îi va duce înapoi, spre Capitală. Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură va fi de doar 70 de lei (dus-întors). Trenul va porni din Chișinău la ora 17:30, iar de la Castel Mimi - la ora 20:30. Copiii cu vârsta de până la 7 ani merg gratuit cu trenul.

Prețul biletelor:
1. Biletele Early Bird sunt disponibile la prețul de 200 de lei, până vineri, 3 ianuarie.
2. Biletele Standard vor putea fi achiziționate, începând cu 4 ianuarie și până pe 11 ianuarie, la prețul de 300 de lei.

Vă așteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?