Workshop Red Bull Paper Wings

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 Aprilie 2019, 18:00 Vineri
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

# ce? Workshop Red Bull Paper Wings
# Unde? iHUB Chisinau
# Când? 5 aprilie, 18:00

Red Bull Paper Wings este campionatul mondial la lansarea avioanelor de hârtie. Competițiile includ trei discipline:

  • "Distanță", unde se estimează distanța parcursă de avionul de hârtie;
  • "Durata de Zbor" - este câștigată de participantul al cărui avion va plana cel mai mult timp în aer .
  • "Acrobație" - în care juriul va evalua originalitatea designului, traseului de zbor, precum și spectacolul construit în jurul lansării avionului.

La workshopul de vineri, Вадим Масленников, aeromodelist cu multă experiență în spate, te va învăța despre avioanele de hârtie; Cum zboară un avion? Cum câștigi o competiție de avioane de hârtie? Vom discuta bazele aerodinamicii aplicate în baza celui mai simplu exemplu - un avion din hîrtie.

Competițiile de calificare pentru primele două discipline vor avea loc în incinta sălii de Sport a Universității de Educație Fizică si Sport din Chișinău la data de 12 Aprilie de Ziua Mondială a Aviației și Cosmonauticii.
"Acrobația" - în acest se va desfășura online. Avioanele trebuie să fie din hârtie,fără nicio restricție privind calitatea hârtiei ,dimensiunea și construcția tehnică a avioanelor folosite. Nu este permis ca avioanele să fie teleghidate. Materiale ajutătoare pot fi folosite,dar fără să influențeze zborul după ce avionul a fost lansat.Nu există restricții in privința stilului de lansare. Pentru a concura în această disciplină, un participant trebuie să înregistreze un clip video de maxim 60 sec ,să-l încarce pe Instagram, utilizând tag-ul @redbull si #redbullpaperwings, țara de reședință prin intermediul funcției de locație.Juriul va vota clipul castigator din 1/3 conform voturilor obținute de comunitatea online. Videoclipul care va fi evoluat cel mai bine va defini câștigătorul national.

Înregistrează-te aici: https://paperwings.redbull.com/md-ro/event/431

Finala Mondială se va desfășura în Austria, orașul Salzburg între 16 și 19 Mai. Câștigătorii săi, precum și campionul de jocuri online din aplicația Red Bull Paper Wings AR, vor avea ocazia să petreacă un weekend de neuitat la Campionatului Mondial Red Bull Air Race.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?