Product Design Conference 2023

Imagini

Informații

Data: 7 Octombrie 2023, 11:00 Sâmbătă
Preț: 1000 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 022896499
Locul:Tekwill

Descriere

Vă amintiți de valul de entuziasm la prima noastră conferință Product Design Conference de anul trecut? Cu entuziasm, anunțăm că ne pregătim pentru al doilea round!

Marcați-vă calendarul pentru data de 7 octombrie 2023 și alăturați-vă la Tekwill. Anul trecut, am avut onoarea de a învăța de la titani ai industriei precum Adidas, Crunchyroll, Endava, Pentalog, Salt Edge și Mixbook. Experiențele și înțelepciunile lor au fost de-a dreptul extraordinare.

În esența fiecărui produs remarcabil se află alchimia care are loc atunci când managerii de produs și designerii colaborează. Anul acesta, ne vom scufunda mai profund în această alchimie, examinând rolurile, responsabilitățile și procesele inovative care contribuie la realizarea ei. Dar așteptați - avem o surpriză! Introducem secțiuni speciale pentru fintech, e-commerce, divertisment și organizații sociale, aducându-vă în prim-planul inovațiilor în design în toate domeniile.

Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat sau abia începeți drumul în această lume de design, vă invităm să vă alăturați nouă pentru o zi de învățare, networking și apreciere a lumii designului de produs. Să creăm, să inovăm și să inspirăm împreună!

Salvați evenimentul în calendar

Preț bilete:

  • Regular Price: 1000 mdl, 23 aug - 22 sept
  • Hot Seat: 1500 mdl, 23 sept - 7 oct

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?